4
2
3
1

Efterskolefest

DJ til Efterskolefester

At gå på efterskole betyder for mange: Venner for livet og fester der kan huskes.

Derfor hjælper vi efterskoler landet over med at holde de vildeste og sjoveste fester!

Vores fester & procedurer

Er du nervøs for, hvordan vi holder vores efterskolefester? Så tag et kig på nedenstående, hvor vi har samlet nogle af de mest typiske spørgsmål fra forældre og elever.

 • Er der stole og borde?
 • Er der belysning i udendørsarealet, og er der indhegnet, så andre ikke kan komme ind?
 • Er der barbelysning, så baren ser indbydende ud?
 • Hvordan ser rummet ud, og er det stort nok? Kan vi tillade os at anbefale det gældende lokale?
 • Er der fotograf, som tager de fede og mindeværdige billeder? Evt. et gruppebillede af hele efterskolen fra hver fest?
 • Hvad med vagterne? Er de søde og rare, bevidste om hvad de faktisk laver og kan de håndtere unge, fulde mennesker uden at blive aggressive?

Alle disse spørgsmål er noget vi gerne vil være stolte over at kunne sige JA til og vide, at vores efterskolegæster er ovenud glade for den komplette løsning, vi tilbyder.

Efterskolefester
Efterskolefester

En komplet løsning til efterskolefester

Vi går meget op i at vi netop kan levere en komplet løsning, så det for dig og efterskolen er nemt at arrangere og holde gode fester.

Vores efterskolefester og komplette løsninger indebærer blandt andet, at vi laver en begivenhed, hvor vi hjælper eleverne med at få al den info, de har brug for inden festen, samt et fedt coverbillede, hvor der f.eks. står: “INTROFEST”‘ ELLER “RAVE-PARTY”, hvis det eksempelvis er en temafest, der afholdes.

For os er det vigtigste meget simpelt, at hele efterskolen føler, de har fået det, de ønskede, og at mindes festen som en god aften.

Det hjælper vi med ved efterskolefester

 • Lokaleleje / lejekontrakt
 • Lyd/lys og DJ
 • Vagter
 • Fotograf
 • Bar- og barpersonale
 • Isterninger
 • Garderobe- og personale
 • Klargøring af lokale samt en færdig slutrengøring efter endt fest

Få den fedeste oplevelse

Ligesom forældrene ønsker en vellykket fest, så ønsker vi også, at eleverne har haft den FEDESTE oplevelse.

Vi går op i, at selv om der er bar, så er det vigtig, at vores personale hele vejen rundt er opmærksomme på, at skal en elev have noget vand i stedet for en øl, så er vi de første til at anbefale en flaske vand.

Vi er lige så interesseret i, at festerne ender med et fyldt dansegulv, og at samtlige elever kan huske vores fest. Vi sørger også gerne for konkurrencer på dansegulvet, hvad end det er drengene mod pigerne eller mange andre fede tiltag!

Skal du være rolig når du sender dit barn afsted til fest med Nima Event? Det bør du bestemt være. Men er du stadigvæk urolig, så skal du altid være velkommen til at give os et kald for at høre mere om, hvem vi er.

Lad os hjælpe med at få stablet den perfekte ungdoms- og efterskolefest på benene!

Udfyld kontaktformular

Info


Din
fest
Anmeldelser
3D fra Himmelev gymnasie havde den fedeste studentervogn og en helt igennem fantastisk fest. 5 kæmpe stjerner til Nima Events arrangement 👏
Janne Helgeby Hansen
Vi var meget spændte på vores datters (Tølløse Slots Efterskole) deltagelse i festen. Vi var standby-forældre sammen med 5 andre, dvs. vi skulle være klar til at køre ud og hjælpe/hente, hvis en ung blev for fuld og dårlig. Vi hentede en lidt for fuld ung mand ved midnatstid og tog ham med hjem. (Hans forældre bor i Skælskør) Kl. 3 da festen var slut, hentede vi vores egen datter + en anden pige fra skolen, begge piger glade og i godt humør. Det havde været den fedeste fest, søde vagter, fed dj, gode lokaler og meget mere. Vi var meget glade og positive over hvor tjekket det hele faktisk var, på trods af hvor mange elever der var med. Så det kan vi godt anbefale andre, som kunne være bekymrede over den slags arrangementer.
Susanne Lipka
Et kæmpe klap på skulderen til de unge mennesker fra Nima Event, som stod for afslutnings festen for Stevns 15/16 igår. Jeg var med som forældrevagt og er fuldstændig overvældet af de skønne unge mennesker fra Nima Event. De er så kompetente, imødekommende og omsorgsfulde over for vores unge mennesker som var til fest, så er det jo ingen sag at være forældre vagt. 1000 tak Nima Event, meget mere en 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lone Flytkjær Nielsen
Meget søde venlige og smilende mennesker som stod for arrangement for Fårevejle efterskole. Trygt og godt og meget professionelt. Kan kun sige til andre forældre: overlad trygt Jeres unge menneske i deres varetægt. Og så bliver man som forældrevagt ovenikøbet hele tiden tilbudt noget at drikke. Altså vand, sodavand o.l. Meget sødt.
Rikke Albert
Tak til Nima Event for at være med til at gøre en 2 x 18 års fødselsdag til en uforglemmelig fest.
Dj Leon holdt dem gennem 5 timer på dansegulvet med perfekt musik (ifølge vores datter�), ca 150 unge.
Mathias og Nicolaj var meget behagelige og profesionelle vagter, der havde alt under kontrol, og vi forældre var meget tilfredse med samarbejdet. Stor tak til jer alle 3.
Nicolaj, som ejer Nima Event, har hurtig responstid på både mail og sms.
Vores bedste anbefalinger, vi ville bruge dem igen.
Lene Pilgaard Mikkelsen