Want to keep your memories? Nima event deler samme forståelse. Derfor lægger vi stor vægt på at fange øjeblikke i glas og ramme. Så hvis du bare lader fotografiapparatet blive hjemme, sørger vi for foto og video i kvalitet udført af vores egne fotograf og filmfolk, som vi har ansat udfra deres tidligere jobs, referencer mm. for præcis at få den kvalitet vi alle efterspørger.

 

Vi deltager desuden til en masse forskellige kursuser omkring foto og video så vi får de helt rigtige redigeringer på billeder og video.
For at det færdige produkt skal være 100% tilfredsstillende, kræver det selvfølgelig også noget udstyr á høj opløsning og høj kvalitet. Dette har vi valgt at prioritere fra start, siden vi valgte at tilbyde denne ydelse.

Har vi ikke kunne fuldende det høje niveau af efterspørgsel, vil vi hellere lade vær med at tilbyde foto & video, da vi ved hvor vigtigt det er at bryllupsvideoen eller billederne til fødselsdagsfesten er værd at gemme på.

– Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om priser, muligheder eller nogle fede idéer til hvad man kan gøre –