4Mobildiskotek på Sjælland
2
3
1

Mobildiskotek på Sjælland

Mobildiskotek på Sjælland2019-05-13T12:30:53+00:00

Drømmer du om at holde en fed fest med ordentlig lyd?

Med vores mobildiskotek på Sjælland kan du gøre lige præcis det!

Uanset om det er til din 18 års fødselsdag, hvis du fylder rundt, skal fejre konfirmation eller måske bryllup. Så er vores mobildiskotek det helt rette for dig. Det er en nem og praktisk løsning, når du gerne vil spille festen op, men ikke selv har de perfekte højtalere og den rette spilleliste.

Nima Event er specialiseret i at holde fester – vi har gjort det siden 2013, og vi ved derfor, hvordan vi aflæser publikum.

For at holde en fed fest, er det virkelig vigtigt at kunne aflæse dansegulvet og mærke efter, hvilket musik der virker, og hvad der ikke gør. På den måde sporer vores DJ’s sig hurtigt ind på gæsterne – uanset om det er til den store gymnasiefest eller den mindre fødselsdag.

Mere end bare et mobildiskotek

Ikke nok med at vi har styr på DJ pulten, spillelisterne og stemningen, så kan vi også hjælpe med alt det andet praktiske.

Herunder kan vi særligt hjælpe med:

Et mobildiskotek med DJ løfter stemningen

Der er ikke noget som at holde en fest, hvor du ikke selv skal sørge for at sætte de rigtige sange på, eller sørge for at lyset spiller.

Med et mobildiskotek får du lov til selv at gå amok på dansegulvet, eller sidde ved et af bordene og nyde aftenen med dine venner og familie. Det er helt op til dig.

For Nima Event klarer alt det andet.

Vær sikker på en kanon stemning, hvis du får os ud til dit arrangement, uanset hvor mange eller få I er.

For at du kan være helt sikker på at kunne overlade festen i vores hænder, går vi naturligvis også meget op i at have en tæt dialog med dig inden festen. Vi vil gerne høre alle dine tanker og ideer, så vi bedst muligt kan indfri dem, og så du slutter festen af med at tænke, det var en uforglemmelig en af slagsen.

Vi vil altid meget gerne snakke med dig, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores mobildiskotek. Sammen finder vi det, der giver mening for dig og din fest!