4DJ til studentervogn & studenterfest
2
3
1

DJ til studentervogn & fest

DJ til studentervogn & fest2019-05-13T12:30:54+00:00

Vogn & DJ til studenterkørsel

Rød eller blå. Du har lige fået huen på, og tillykke med det!

Du har knoklet i 3 år for endelig at få huen på sammen med dine klassekammerater, så der er ingen vej udenom, at det naturligvis skal fejres!

Nima Event hjælper mere end gerne med at sikre, at du og din klasse får et brag af en fest. Når I skal ud på de store landeveje og vise Danmark, at I er blevet studenter, så kræver det en god vogn og perfekt lyd.

Vi holder måske Danmarks bedste fester, derfor synes vi også, det er på sin plads, at I får en ordentlig og velfungerede vognkørsel med de rigtige drikkevarer og ikke mindst den helt rigtige musik.

Vi sikrer dig og din klasse en vogn, hvor I kan få lov til at fejre lige præcis jeres 3 år i de bedste omgivelser på den vildeste vogn med den fedeste musik.

DJ til studenterfesten

Udover at stå klar med vogn og DJ, når det står på dimission og 24 timer med fest og hygge med klassen.

Så hjælper vi også, hvis din skole mangler de rette festfolk til at klare jeres sidste og afsluttende studenterfest. Det kan også være, det bare er din klasse, der mangler de rette elementer for at holde den fedeste, sidste fest sammen?

Nima Event klarer alle aspekter af jeres studenterfest. Hvad enten det er hjemme i privaten, eller som en fælles afsluttende fest for alle studenter på skolen. Herunder hjælper vi derfor gerne både med drikkevarer, garderobe, diverse tilbehør og personale, hvis det er ønsket.

Vi står klar med den perfekte DJ og setup, så du og din klasse kan sige farvel til hinanden med manér.

Uanset hvornår og hvor, er vi klar til at hjælpe jer med at få den fedeste studenterfest!

DJ til studentervogn med Nima Event